Новопостроената сграда отговаря на всички европейски стандарти за лечебно заведение Хосписът,

...
Новопостроената сграда отговаря на всички европейски стандарти за лечебно заведение Хосписът,
Коментари Харесай

Голямо признание за супермодерния хоспис „Света Анна“ в поморийското село Лъка

Новопостроената постройка отговаря на всички европейски стандарти за лечебно заведение

Хосписът, който издигна грижата за възрастни и заболели хора на напълно друго равнище, получи справедливо самопризнание от Министерството на нововъведенията и растежа. В събота заместник-министър Надя Христова връчи документ за инвестиция клас „ Б “ по реда на Закона за поощряване на вложенията на вложителя „ Кридо “ ООД и „ Хоспис Света Анна “ ЕООД.

Даниел Стратев и Красимир Георгиев са вложили 1,57 млн. лева в основаването въз основата в село Лъка, община Поморие, разкривайки 25 нови работни места.
 „ Поздравявам ви за това, което сте построили тук, както и за напъните ви в грижата за възрастни хора. Приветствам и това, че откривате нови работни места за жителите в района “, сподели зам.-министър Христова 9 (в средата).
Хоспис „ Света Анна “ е с потенциал от 60 болнични кревати и е оборудван с съвременна здравна техника и уреди за рехабилитация. Към момента е напълнен на над 95%.

Приема първите си пациенти през март в новопостроена постройка, отговаряща на всички европейски стандарти за лечебно заведение.

„ Ангажираният екип от медицински и здравни служащи е с дълготраен професионален опит в полагането на грижи за хора с увреждания, хронично заболели, лица със слединсултни положения ”, описаха притежателите на приюта, който обезпечава здравно наблюдаване, поддържащи лекувания, предписани от доктор, рехабилитационни процедури и други

Всички стаи са обезпечени със личен хигиеничен възел. Сградата е оборудвана с асансьор, улесняващ независимото напредване или превозването на пациентите до другите етажи на приюта “, разясняват вложителите.

Даниел Стратев и Красимир Георгиев описаха пред заместник-министър Христова, че в приюта всекидневно работи рехабилитатор, който приготвя обособена стратегия за всеки пациент, съобразена с неговите самостоятелни потребности. Инвеститорите допълниха, че лечебното заведение предлага и дневен стационар, подобаващ за хора, които желаят да прекарат деня в приюта, а вечер да се прибират у дома при околните си.

„ Предлагаме и опция за престой при долекуване на разнообразни медицински положения, както и осъществяване на необятен набор от разнородни диагностични и лечебни процедури “, прибавиха създателите на „ Света Анна “ по време на връчването на документа.

Зам.-министър Христова остана извънредно впечатлена от грижите, които се поставят за пациентите и изискванията в които те се възвръщат и живеят.

Повече информация и фотоси на основания по европейски стандарт приют вижте.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР